Vervolgsupervisie voor contextuele en systemische counselors Tielt (West-Vl.)

Lesgever: Stijn De Witte
Data: 09 & 30/11 en 07 & 14/12/2023
Tijdstip: 09.30u tot 16.30u
Locatie: praktijk Dromen Over Hoop, Hulstplein 2 te 8700 Tielt

520,00 €

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze vervolgsupervisie voldoet aan de voorwaarden om je als systemisch counselor aan te sluiten bij de bvrgs. 
Check via deze link de voorwaarden op hun website.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lesgever:
Stijn De Witte

Doelgroep:

Deze vervolgsupervisie is voor counselors die reeds een tweejarige opleiding systemisch en/of contextuele counseling bij een BVRGS erkend instituut afgerond hebben.  Professionals die reeds langer als counselor werken zijn evenzeer welkom.

 

Inhoud:
Supervisie richt zich op het beter leren functioneren in je beroepsrol.  We vertrekken vanuit praktijksituaties en focussen om het handelen, denken en voelen van de hulpverlener.

 

Doel:

De deelnemers groeien in hun beroepsrol van counselor, psychosociaal hulpverlener en begeleider.  Zij beheersen de taal en techniek van het contextueel werken.
 

Methode:

Elke deelnemer presenteert een praktijksituatie.  Dit kan schriftelijk, maar ook via een video opname.  We bekijken en oefenen de werkzame factoren in psychosociale hulpverlening.  We hebben bijzondere aandacht voor het correct hanteren van de contextuele visie, basishouding en ethiek.  De groep levert een actieve bijdrage aan het leerproces van elke deelnemer.  Mogelijke technieken zijn onder meer rollenspel, het werken met metaforen of inlevingsoefeningen.

Inschrijven:

Inschrijven kan dadelijk online door hierboven op 'toevoegen aan winkelwagen' te klikken en de inschrijvingsprocedure te doorlopen.

 

Praktisch:

dranken (koffie - thee - water) zijn de ganse dag ter beschikking.

's Middags is er een broodjeslunch in begrepen.